Politika privatnosti

Privatnost i sigurnost vaših podataka su nam veoma važni. Ovdje možete pročitati našu Politiku privatnosti koja objašnjava kako Penzionerski centar (Penzionerskicentar.com) prikuplja, koristi i čuva vaše podatke prilikom korišćenja naše platforme.

Penzionerski centar prikuplja osnovne lične podatke korisnika, kao što su ime, prezime i e-mail adresa, kako bismo uspešno funkcionisali i mogli vam slati obavještenja o događajima od interesa. Obavezujemo se da ćemo strogo čuvati sve podatke naših korisnika.

Prikupljamo samo neophodne podatke o korisnicima i podatke ključne za poslovanje i informisanje korisnika, u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja što bolje usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje redovnih aktivnosti.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u druge svrhe bez vaše saglasnosti.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje naši korisnici posjećuju. Te podatke koristimo kako bismo poboljšali platformu i omogućili korisnicima jednostavnije korišćenje.

Kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo, Penzionerskicentar.com koristi kolačiće (cookies). Kolačić je tekstualna datoteka koju server postavlja na hard disk korisnika. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje različitih programa ili postavljanje softvera koji mogu oštetiti vaš računar. Kolačiće koristimo kako bismo ova veb-stranica radila pravilno, vršili unapređenja sa ciljem poboljšanja korisničkog iskustva, personalizovali sadržaj i oglase, omogućili specifične tehničke karakteristike i pružili vam pozitivno korisničko iskustvo.

Vaši podaci su sigurni kod nas i preduzimamo sve razumne mjere da bismo zaštitili vaše podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka, zloupotrebe ili oštećenja.

Molimo vas da imate u vidu da Penzionerski centar može sadržati linkove ka drugim veb-stranicama koje imaju sopstvene politike privatnosti, na koje se ova Politika privatnosti ne odnosi. Preporučujemo da pročitate politike privatnosti svake veb-stranice koju posjetite.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa našom Politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili kontakt formulara na našoj platformi.