Pogledajte koliko zahtjeva je podneseno za povoljniju kupovinu u Banjaluci

Više od 11.860 Banjalučana predalo je zahtjev za izdavanje “Kartice prijateljstva” i “Kartice za zdravo djetinjstvo” za povoljniju kupovinu u više prodajnih objekata na području grada.

“Uz besplatan javni prevoz, ovo je još jedna doživotna mjera podrške za naše penzionere i lica starija od 65 godina, ali i mjera podrške roditeljima djece dobi do 7 godina, samohranim roditeljima i roditeljima djece sa poteškoćama u razvoju”, ističe koordinator za sprovođenje mjere izdavanja “Kartica prijateljstva”, Tanja Palačković, dodajući da je velika zainteresovanost sugrađana što potvrđuje i veliki broj zaprimljenih zahtjeva od početka primjene ove mjere – nešto manje od dvije sedmice.

Kako ističe, svi penzioneri i lica starija od 65 godina zahtjev za izdavanje “Kartice prijateljstva” mogu predati u prostorijama bivšeg Vojnog odsjeka, Udruženja penzionera grada Banjaluka u Grčkoj ulici, ali i u prostorijama svih mjesnih zajednica.

Potrebno je da penzioneri uz popunjen zahtjev prilože: kopiju lične karte i kopiju čeka od posljednje penzije. Kada je riječ o licima starijim od 65 koja nemaju penziju, umjesto čeka od penzije potrebno je da uz kopiju lične karte prilože ovjerenu izjavu da ne primaju penziju ovdje niti u inostranstvu.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *