Da li su trebinjski penzioneri zadovoljni ponudom prodavnice “Treća dob”?

Prodavnica “Treća dob”, koja posluje pri Agrarnom fondu Trebinje, osnovana je prije tri godine sa ciljem da se da se pomogne penzionerima sa najmanjim primanjima, sa popustima od 25 do 50 odsto. No međutim, u medijima se često pisalo da oni zbog kojih postoji ova radnja, a to su penzioneri, zapravo nisi zadovoljni jer su kako se navodilo, rafovi bili polu prazni i po mjesec dana.

“Tražio sam masti, nema, krompir je samo 10, 20 feninga jeftiniji po kilogramu, a cijene su velike. Šta ćes kupiti, nemaš ništa. Dođeš tražis papir, tamo najlošiji a najskuplji. Bolje ne ići dole”, rekao je penzionar vidno izrevoltiran.

“Ranije sam bio u prodavnici ,, Treća dob’’ i nije bilo dovoljno artikala, kad se otvorila radnja bilo je samo dva ili tri proizvoda. Moram vam priznati da nije ni blizu, treba čovjek sa namjerom otići tamo. Penzioner da se tamo snabdjeva, ostao bi gladan”, objasnio je penzioner koji, prema njegovim riječima, prima penziju u iznosu od 275 KM.

Međutim u prodavnici “Treća dob” je situacija dosta drugačija od onoga što su rekli Trebinjci.

Rafovi su puni artikala, a Veselin Dutina, direktor Agrarnog fonda, istakao je da prodavnica “Treća dob” pozitivno posluje, te da se ovdje mogu kupiti osnovne živnotne namirnice.

“Problema sa snabdjevanjem nemamo, u svakom trenutnu naši kupci imaju mogućnost da kupe sve osnovne životne namirnice, od brašna, ulja, šećera. Ono što je u arsotimanu dolazi u dovoljnim količinama”, istakao je Dutina.

Dodao je da nije bilo situacije da su rafovi bili prazni, te da u svakom trenutku imaju dovoljne količine zaliha i da penzioneri u ovoj prodavnici, u odnosu na druge trgovačke objekte, mogu da kupe proizvode po cijeni jeftinijoj za 40 odsto.

(Izvor i foto: trebinjedanas.com)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *