Evo koji proizvodi će biti sniženi i u kojim marketima

U korpi proizvoda koje bi građani Srpske trebalo znatno jeftinije da plaćaju već od ove sedmice naći će se 50 artikala, a „Glas Srpske“ objavljuje koji tačno i u kojima marketima.

“Vitaminkin” ajvar i marmelada, “Pađeni” jogurt i pavlaka, pileći parizer iz proizvodnih pogona kompanije”Natura Vita”, te “Mirin” keks “Domaćica” su samo dio artikala od ukupno 50 koje će građani Srpske kupovati po sniženim cijenama.

Ovi proizvodi biće označeni posebnim stikerima “0 odsto marže” i potrošačima će biti dostupni do kraja sedmice u 22 trgovačka lanca širom Srpske.

-Od danas je 19 proizvođača koji su se odrekli marže na 50 svojih proizvoda uključeno u kampanju “Društveno odgovorno”, te da će u toku ove sedmice ti proizvodi po umanjenim cijenima biti dostupni u 22 marketa u Srpskoj – istakao je ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić..

– Dio kampanje je 19 proizvođača koji su se odrekli marže u potpunosti, kao i četiri distributera, te 22 trgovačka lanca. Do kraja sedmice na policama će biti proizvodi po sniženim cijenama – rekao je Šulić i dodao da uz proizvođačke marže, mnogi trgovci i distributeri odrekli su se i marže na veliki broj proizvoda iz svojih asortimana, te će se i ti proizvodi na policama naći uz značajno niže cijene.

Neki od trgovaca na veliko, distributera i trgovaca na malo koji su dio kampanje Društveno odgovorni su Bingo, Dukat, Venera, Gatarić, Zvorničanka, Diona, Košuta, Tržnica i Fis.

Kompletan spisak svih onih koji su dio kampanje “Društveno odgovorni” može se pronaći na sajtu Vlade RS.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *