Još 400 kartica za besplatan javni prevoz uručeno penzionerima u Banjaluci

Nastavljena je podjela doživotnih besplatnih kartica za javni prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina, a kartice je najstarijim sugrađanima uručio gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima.

“Ovo je jedna važna politika. Svake sedmice organizujemo nekoliko podjela, jer dosad imamo više od 16 hiljada prijavljenih penzionera. Sve to znači da naši penzioneri i lica starija od 65 godina dobiju besplatnu godišnju kartu koju će morati da obnavljaju svake godine, dakle nema više mjesečnih karata. Ovo je jedna od privilegija koju je njima Banja Luka poklonila. Konkretno danas, više od 400 penzionera dobilo je svoje besplatne godišnje karte za javni prevoz”, kazao je Stanivuković.

Dodao je i to kako će ova praksa biti nastavljena i narednih dana, ali i cijeli naredni mjesec, te je poručio i to kako će uskoro početi i podjela kartica za povoljniju kupovinu.

“Početkom jula ili juna mjeseca krenućemo i sa podjelom kartica prijateljstva za povoljniju kupovinu za naše penzionere u apotekama, marketima, prodavnicama bijele tehnike i slično. Sve nas to raduje jer su naši penzioneri to i zaslužili”, zaključio je Stanivuković.

(Izvor i foto: Grad Banja Luka)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *