Počela podjela karata za besplatan prevoz penzionera u Banjaluci

Gradonačelnik Draško Stanivuković uručio je u petak prve karte za besplatan prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina.

Prema njegovim riječima oko 1.500 penzionera dobilo je svoje kartice.

“Već je svima jasno da su naše politike mnogo više od riječi. Mi definitivno radimo sve ono što smo obećali i što smo rekli. Važno je reći da mi ne dijelimo jednokratne pomoći, nego im dajemo doživotnu podršku. Ovo su doživotno besplatne kartice za prevoz naših penzionera koje važe danas, sutra i do kraja života. Neka im ovi pozni dani budu što ljepši, što kvalitetniji od srca im želi Banjaluka” poručio je on, te dodao da će do 1. maja oko 3.000 do 4.000 penzionera dobiti svoje kartice.

“Već početkom maja ide nova serija podjela, tako da ćemo do kraja maja podijeliti oko 15.000 besplatnih doživotnih kartica”, kazao je on.

I ovom prilikom zamolio je penzionere za razumijevanje i strpljenje, jer je veliki broj prijavljenih za ovu karticu.

U Banjaluci je podjela karata nastavljena i juče.

“Novih 1.100 penzionera dobilo je danas svoje kartice, gdje sa jučerašnjom podjelom prelazimo cifru od 3.000 kartica. Naše politike su doživotne, a ne jednokratne”, poručio je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, tokom podjele kartica.

Kako je istakao “ponosan je što uspijevamo za sve kategorije našeg stanovništva uraditi najviše”.

Svi sugrađani koji pripadaju ovim kategorijama stanovništva zahtjev za dobijanje svoje doživotne besplatne karte za javni prevoz mogu da predaju u prostorijama bivšeg Vojnog odsjeka, Udruženja penzionera grada Banjaluka u Grčkoj ulici, ali i u prostorijama svih mjesnih zajednica.

(Izvor i foto: banjaluka.rs.ba)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *