Đajić: Svim penzionerima uplatiti po 30 KM za prevoz

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je danas da ova stranka predlaže da Gradska uprava svakom penzioneru uplati po 30 KM za prevoz, a da oni odluče da li će tim novcem kupiti mjesečnu kartu, voziti se autobusom nekoliko puta, kupiti gorivo ili platiti poneku vožnju taksijem.

“Podržavamo odluku da se penzionerima grada plati gradski prevoz, ali ih ne treba dijeliti i prema njima vršiti diskriminaciju. Šta su krivi penzioneri koji ne koriste gradski prevoz”, rekao je Đajić novinarima ispred Gradske uprave Banjaluka.

Penzioner iz Banjaluke Mladen Marinković naglasio je da se predsjednik Gradskog odbora Udruženja penzionera otvoreno stavio u službu predsjednika Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draška Stanivukovića, koji ga poziva na okupljanja na kojima se “penzionerima obećava sve i svašta”.

“I ova odluka o besplatnom prevozu je obmana. Na području grada ima 42.000 penzionera i pitamo se da li je novac za te namjene planiran u budžetu”, upitao je Marinković.

On je istakao da su penzioneri za to da se zakonski troše sredstva, pa i ona koja se ubiru na ime članarine, dodajući da predsjednik gradskog Udruženja penzionera treba da zamrzne stranačku aktivnost i da radi za dobrobit svih penzionera grada Banjaluka.

(Izvor i foto: Srna)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *