Druženje i ručak sa penzionisam radnicima UKC-a RS

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske Vlado Đajić organizovao je tradicionalni ručak i druženje za 350 penzionisanh radnika najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj, zahvalivši im za doprinos koji su dali razvoju ove ustanove i cjelokupnog zdravstvenog sistema u Srpskoj.

Đajić je u izjavi novinarima rekao da je ovo za njega emotivan dan, jer ga vraća u prve dane kada je počeo raditi na UKC-u.

“Sjetim se uvijek kako su tada bili korektni, prenosili znanje na nas mlade i kako su trasirali put i napravili dobre temelje UKC da bismo mi danas napravili jednu od najboljih ustanova u regionu koja je rame uz rame evropskim i svjetskim centrima”, rekao je Đajić.

On je zahvalio penzionerima, bivšim radnicima UKC-a, što su nesebično pružali znanje, te što su se korektno i profesionalno ponašali prema pacijentima.

Đajić se na prijemu u Ugostiteljskoj školi Banjaluka zahvalio penzionisanim radnicima UKC-a što su se odazvali pozivu da se druže i razmijene iskustva, dodavši da je ovo prilika da im se pokaže da nisu zaboravljeni i da će uvijek imali razumjevanje i zahvalnost za njih i za sve ono što su uradili za UKC i za zdravstveni sistem Republike Srpske.

Rada Malinović, koja je 40 godina radila u Klinici za plućne bolesti, zahvalila je Đajiću što ih okuplja da se sastaju da se vide poslije toliko godina zajedničkog rada.

Ona je rekla da joj je drago što svaki dan UKC napreduje sve više, te da je danas puno ljepše, bolje i savremenije.

“Lijepo je vidjeti ljude sa kojima sam radila toliko godina, baš sam srećna”, rekla je Malinovićeva.

Iz UKC-a su naveli da cijene trud i rad penzionisanih radnika koji su dali veliki doprinos razvoju najveće zdravstvene ustanove i unapređenju njenog rada.

“Naša je želja, a i obaveza, da uvažimo ljude koji su svoj radni vijek proveli u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te da im odamo priznanje za sve što su učinili za našu ustanovu”, naveli su iz UKC-a.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *