Organizovano druženje penzionera u Modriči

Udruženje penzionera opštine Modriča, organizovalo je juče, 23. septembra druženje za oko 400 penzionera sa područja lokalne zajednice, u Sportsko-rekreativnom centru Riječani.

Duženje je organizovano povodom Dana penzionera opštine Modriča, a na inicijativu načelnika opštine Jovice Radulovića, nakon četiri godine prekida, zbog pandemije virusa korona.

Cilj okupljanja je druženje, razmjena iskustava među penzionerima, te poboljšanje rada Udruženja.

“Drago mi je što smo se danas okupili u velikom broju, da u zdravlju i dorom raspoloženju obilježimo Dan penzionera naše opštine. Opština Modriča redovno izmiruje svoje obaveze i iz budžeta doznačuje sredstva Udruženju. Posebno me raduje što smo ove godine, na moju inicijativu, počeli rješavati dugogodišnji problem smještaja Doma penzionera, čiji je sadašnji objekat u ruševnom stanju. Uspjeli smo da kroz projekat javnog-privatnog partnerstva omogućimo izgradnju novog objekta, vrijednosti preko 500.000 KM”, istakao je načelnik.

Predsjednik Udruženja Đorđe Nijemčević se zahvalio rukovodstvu opštine na inicijativi i pomoći u organizaciji druženja, kao i na dobroj saradnji i razumijevanju, bez koje Udruženje nebi moglo funkcionisati.

Na području opštine Modriča ima oko 3.200 penzionera, od kojih su 2.400 članovi Udruženja.

(Izvor i foto: modrica.ba)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *