Penzioneri sa načelnikom Zovkom, najavljen nastavak saradnje

Predstavnici Udruženja umirovljenika/penzionera Žepče razgovarali su sa načelnikom Žepča Matom  Zovkom, kome su predstavili rad i rezultate u protekloj godini, te program za sledeću, 2024. Godinu.

Sastanku su ispred udruženja prisustvovali Jozo Antukić, predsjednik Izvršnog odbora Udruženja, Šefik Zvekić, predsjednik Skupštine udruženja i Ševala Muslić, član Nadzornog odbora udruženja, te pomoćnik opštinskog načelnika za opštu upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.

Kao važnu aktivnost naveli su obavljanje kućnih posjeta i brojne druge angažmane kojima šire svoju mrežu i broj članova.

Udruženje umirovljenika/ penzionera Žepče je među najbrojnijim udruženjima sa sjedištem u Opštini Žepče i trenutno broji 2.133 člana. Predstavnici su naglasili kako posljednjih godina zbog visoke smrtnosti broj članova se znatno smanjuje, a sve manje  penzionera se učlanjuje u udruženje.

Na sastanku se razgovaralo o novom prostoru za rad Udruženja, budući da je postojeća prostorija nedostatna za rad. Udruga penzionera je ovom prilikom uputila i zahtjev za povećanje transfera u Proračunu.

Penzioneri su zahvalili na srdačnom prijemu, kao i na dosadašnjoj saradnji sa Opštinskim načelnikom i opštinskom administracijom. Takođe su zahvalili za dodijeljena sredstava za rad Udruženja čiji se iznos iz godine u godinu povećava.

Opštinski načelnik je pohvalio udurženje kao jednu od najbolje organizovanih na području opštine. Udruženju je poželio što više uspjeha u budućem radu, te izrazio potporu za realizaciju svih budućih programa i projekata.

(Izvor I foto: zepce.ba)

 

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *