Šta je HBO i kako da ga koristite

HBO je skraćenica za Home Box Office, popularnu američku kablovsku i satelitsku televizijsku mrežu. HBO je poznat po produkciji visokokvalitetnih televizijskih serija, filmova, dokumentaraca i drugog originalnog sadržaja.

Da biste koristili HBO, obično vam je potrebna pretplata na HBO uslugu. U većini zemalja, HBO je dostupan putem kablovskih ili satelitskih provajdera, a takođe možete pristupiti sadržaju putem interneta putem HBO GO ili HBO Max platformi.

Evo nekoliko koraka kako da koristite HBO:

Pretplata

Prvo, morate se pretplatiti na HBO uslugu. To možete učiniti putem svog kablovskog ili satelitskog provajdera ili putem HBO GO ili HBO Max aplikacije.

Preuzmite aplikaciju

Ako želite koristiti HBO GO ili HBO Max, preuzmite aplikaciju sa odgovarajućeg prodavnice aplikacija na svom uređaju. Aplikacije su dostupne za različite platforme kao što su pametni telefoni, tableti, pametni televizori i druge streaming uređaje.

Prijavite se

Nakon preuzimanja aplikacije, otvorite je i prijavite se sa svojim HBO nalogom koji ste kreirali prilikom pretplate. Ako koristite HBO putem kablovskog ili satelitskog provajdera, možda će vam biti potrebni dodatni koraci za autentifikaciju.

Pretražite sadržaj

Nakon prijave, možete pretraživati ​​i pregledavati različite serije, filmove i druge sadržaje koje nudi HBO. Možete koristiti funkcije pretraživanja, kategorija ili personalizovanih preporuka da biste pronašli sadržaj koji vas zanima.

Gledajte sadržaj

Kada pronađete sadržaj koji želite da gledate, jednostavno kliknite na njega i započnite reprodukciju. Većina HBO usluga nudi mogućnost gledanja uživo ili na zahtev, pa možete gledati sadržaj prema svojim preferencijama.

Napomena

Dostupnost HBO usluga može varirati u zavisnosti od zemlje u kojoj se nalazite. Takođe, HBO GO i HBO Max mogu imati različite funkcionalnosti i sadržaj, pa se informišite o dostupnosti i opcijama u svojoj zemlji.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *