Šta je Telegram?

Telegram je jednostavna aplikacija koja vam omogućava da razgovarate s drugim ljudima putem interneta. Ona radi na telefonima, tabletima i računarima. Možete poslati tekstualne poruke, slike, video snimke i još mnogo toga.

Ono što čini Telegram posebnim je da je vrlo siguran i štiti vašu privatnost. To znači da samo vi i osoba s kojom razgovarate možete videti poruke koje šaljete. Niko drugi ne može pristupiti tim porukama.

Takođe, u Telegramu možete napraviti grupne razgovore sa više ljudi. To znači da možete imati razgovore s celom porodicom, prijateljima ili kolegama. Možete deliti slike i vesti, razgovarati o temama koje vas interesuju ili samo razmenjivati prijateljske razgovore.

A ako želite da razgovori budu još privatniji, Telegram ima i opciju tajnog razgovora. To znači da se poruke automatski brišu nakon određenog vremena, tako da niko drugi ne može videti šta ste razgovarali.

Da biste koristili Telegram, jednostavno preuzmite aplikaciju na svoj uređaj, napravite nalog i počnite da razgovarate s ljudima koje poznajete. Ako imate bilo kakva pitanja ili vam treba pomoć, uvek možete pitati mene ili nekoga ko vam je blizak. Telegram je vrlo jednostavan za korišćenje i nadam se da ćete uživati u njemu!

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *