Više od 2.000 zahtjeva za besplatan prevoz u Banjaluci

Zahtjev za besplatnu karticu za javni prevoz za tri dana, odnosno od 10. aprila, predalo je više od 2.000 penzionera i lica starijih od 65 godina, istakla je Tanja Palačković, koordinator za sprovođenje mjere besplatnog javnog prevoza.

“Ponosni smo na mjeru kroz koju će 48.000 naših sugrađana dobiti podršku svog grada, a zainteresovanost i veliki odziv naših penzionera i lica starijih od 65 godina, već u prvim danima, dovoljno potvrđuje da je ovo bila jedna u nizu dobrih odluka”, istakla je Palačkovićeva.

Ona je još jednom pozvala sve penzionere koji žele iskoristiti pravo na besplatan javni prevoz da u prostorijama bivšeg Vojnog odsjeka, Udruženja penzionera Grada Banjaluka u Grčkoj ulici, ali i u prostorijama svih mjesnih zajednica uz popunjen zahtjev prilože dvije fotografije, kopiju lične karte, uvjerenje o prebivalištu i ček od posljednje penzije.

“Kada je riječ o licima starijim od 65 koja nemaju penziju, umjesto čeka od penzije potrebno je da prilože ovjerenu izjavu da ne uživaju penziju ovdje niti u inostranstvu”, rekla je ona.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *