Za 49 penzionera opštinske uprave po 100 KM

U zgradi opštine Srbac danas je održan tradicionalni novogodišnji prijem za 49 penzionisanih radnika koji su radni vijek proveli u organima lokalne uprave.

Predsjednik Sindikalne organizacije Opštinske uprave Miroslav Ćetojević je svim penzionerima uručio na poklon novogodišnje kalendare i novčani iznos od po 100 KM, a priređena je i zakuska.
Domaćini prijema bili su načelnik opštine Mlađan Dragosavljević i predsjednik Skupštine opštine Miloš Budić, a susret je iskorišten za podsjećanje na prošlo vrijeme, najljepše godine života i radno angažovanje u upravi.

“Nastavili smo ovu lijepu tradiciju i na taj način pokazali vama i cijelom društvu da niste zaboravljeni kao ljudi koji su najvećim dijelom svoj radni vijek proveli pod ovim krovom i vrijedno i predano radili sve te godine. Želim vam da u sreći i zdravlju provedete predstojeće praznike”, rekao je Dragosavljević.

Čestitke penzionerima uputio je i predsjednik Skupštine opštine Miloš Budić, koji je izrazio zadovoljstvo dobrim odzivom.

“Moja želja je da vas služi dobro zdravlje i da se sljedeće godine, takođe, pojavite u ovolikom broju. Ujedno vas informišem da Skupština opštine Srbac dobro radi i da imamo solidnu saradnju i sa odbornicima vlasti i opozicije”, rekao je Budić.

(Izvor i foto: Srna)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *