Zimske cipele dobili i penzioneri

U znaku humanosti i solidarnosti, Savjet banjalučke Mjesne zajednice Starčevica je organizovao uručenje kvalitetnih zimskih cipela najugroženijim članovima ove mjesne zajednice.

Penzioneri, članovi boračke organizacije Starčevica i socijalno ugroženi stanovnici su srdačno dočekali ovu gestu solidarnosti. Ukupno 50 pari kvalitetnih zimskih cipela podijeljeno je u znak podrške onima koji se suočavaju s izazovima hladnih zimskih mjeseci.

Ovaj nesebični čin podrške ne bi bio moguć bez velikodušne donacije tvornice obuće “Bema” i njenog vlasnika gospodina Marinka Umićevića. Njihova predanost zajednici je jasna, a ova donacija je sjajan primjer kako privatni sektor može doprinijeti boljem životu naših sugrađana.

Predsjednik Savjeta MZ Starčevica Dragomir Đukić izjavio je da su se okupili kako bi pokazali da su zajedno i da brinu o svakom članu mjesne zajednice.

“Ove cipele su simbol naše podrške i spremnosti da pružimo pomoć u teškim vremenima za naše najugroženije sugrađane”, rekao je Đukić.

Predsjednik Savjeta podsjetio je da je ovo čak četvrta aktivnos ovoga mjeseca i da članovi Savjeta nastavljaju da rade svim raspoloživim kapacitetima kako bi Starčevica postala još bolje mjesto za život svih njenih sugrađana.

(Izvor i foto: novostiplus.org)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *