Krediti za penzionere sve traženiji. Evo šta treba da znate…

krediti za penzionere

Krediti za penzionere u Banjaluci, posebno kod Prvog penzionerskog mikrokreditnog društva (PPMKD), postaju sve popularniji. Zbog brze isplate i jednostavnog procesa apliciranja, više od 30.000 korisnika je do sada poklonilo svoje povjerenje ovoj instituciji, a uvodeći nove akcije i pogodnosti, PPMKD opravdava to povjerenje iz dana u dan.

U posljednjoj deceniji, zahvaljujući olakšicama u svijetu mikrofinansiranja, stvorena je jedinstvena prilika da penzioneri lakše prevladaju finansijske poteškoće u kratkom vremenskom periodu, zahvaljujući PPMKD kreditima.

Pet razloga zašto penzioneri u Banjaluci biraju PPMKD kredite

1. Bez potrebe za žirantima

Da, tačno ste pročitali. Za PPMKD kredite nije potrebno imati žirante, a u slučaju smrti, otplata kredita za penzionere neće pasti na članove porodice jer je kredit osiguran.

2. Minimalna dokumentacija prilikom apliciranja

Za podnošenje zahtjeva za kredit, potrebna su samo tri dokumenta: važeća lična karta, posljednji ček od penzije i potvrda od PIO-a (T-10).

3. Brojne akcije

Ovi krediti za penzionere su veoma popularni jer su BESPLATNI. To znači da će iznos koji podignete vratiti bez ikakve kamate i dodatnih naknada.

4. Dostava na kućnu adresu

U saradnji sa Poštama Srpske, ukoliko vam je poslovnica u Banjaluci predaleko, za kredit možete aplicirati preko dostave na kućnu adresu, bilo gdje. Dovoljno je izraziti interes, pripremiti ličnu kartu i ček od posljednje penzije, a poštar će vam donijeti novac na vrata nakon što dobijete poziv od PPMKD operatera i dogovorite detalje.

5. Brza isplata

Ono što je mnogima veoma važno jeste da se svi krediti za penzionere isplaćuju istog dana. Ukoliko je vaša dokumentacija kompletna, novac možete odmah podići u PPMKD poslovnici u Banjaluci, a otplatu rata obavljate preko Fonda PIO.

Ukoliko želite pružiti povjerenje PPMKD, kao što su to učinili već 30.000 penzionera prije vas, možete aplicirati za iznos od 250 do 5000

Podijeli tekst sa drugima na: