Od Opštine Centar 4.000 KM Udruženju penzionera

Načelnik Opštine Centar Srđan Mandić i predsjednik Udruženja penzionera Opštine Centar Mujo Slato potpisali su protokol kojim se iz budžeta Opština izdvaja iznos od 4.000 KM Udruženju za podršku u radu.

Mandić je naglasio da Opština Centar već tradicionalno finansijski pomaže Udruženje penzionera te da će takvu praksu nastaviti i u budućnosti.

“Opština Centar brine o svojim sugrađanima treće životne dobi, te kroz razne aktivnosti nastoji podignuti kvalitetu njihovog života što su svojim vrijednim i napornim radom zaslužili. Ove godine povećali smo izdvajanja Udruženju penzionera, ali na ovome se nećemo zaustaviti. U skladu sa mogućnostima u narednoj godini nastojat ćemo dodatno uvećati sredstva za ovu namjenu”, poručio je Mandić.

Uz riječi zahvalnosti Opštini Centar i načelniku Mandiću, Slato je istakao značaj dugogodišnje uspješne saradnje.

“Svaki vid pomoći je dragocjen i nama je dobro došao. Opština Centar zaista svesrdno pomaže penzionere kroz razne projekte. Ali i mi kao udruženje brinemo o svojim članovima. Naše udruženje broji preko 7.000 članova, tako da ta brojka govori o našoj organiziranosti i velikoj obavezi koju imamo prema svima njima. Hvala Opštini Centar i načelniku Mandiću što i na ovaj način prepoznaje potrebe svojih građana”, rekao je Slato.

(Izvor i foto: centar.ba)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *