Penzionerka iz Tuzle na srećki “ogrebala” 75 hiljada KM

Penzionerka iz Tuzle osvojila je na popularnoj ‘srećki’ 75.000 KM. Ova informacija objavljena je na stranici Lutrije BiH, iz koje su rekli da sretna gospođa već dugo godina kupuje ‘srećke’.

“Iako želimo sačuvati identitet ove dobitnice, podijelićemo njenu priču s vama. Ova penzionerka, koja je odlučila ostati anonimna, voli provoditi svoje slobodno vrijeme igrajući različite lutrijske igre, posebno Srećke i TV Bingo. Za nju, ove igre nisu samo zabava, već i način da ostane povezana sa zajednicom. Njena strast prema igrama na sreću nije prošla nezapaženo. Do sada je osvajala manje dobitke u igrama na sreću Lutrije Bosne i Hercegovine, ali nikada nije prestala sanjati o većem dobitku koji bi joj olakšao život. I upravo kada je najmanje očekivala, sreća ju je napokon pogodila na srećki ‘SRETNA ZVIJEZDA'” , naveli su iz Lutrije BiH.

Dobitnica je istakla da je uvijek vjerovala da će nekada ‘ogrebati’ sreću.

“Nikada nisam prestala vjerovati da će jednog dana doći moj trenutak, i sada je konačno došao. Ovo je nevjerovatno iskustvo i osjećam se jako uzbuđeno”, naglasila je sretna penzionerka.

Kako je navela, planira pametno potrošiti osvojeni novac i podijeliti ga sa svojom porodicom.

(Izvor: lutrijabih.ba)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *