Povjerljivo sa dr Đorđevićem: Povratak poznate emisije o zdravlju na Penzionerskom centru

najava povjerljivo sa dr djordjevicem

Penzionerski centar sa ponosom najavljuje povratak emisije koja će biti ključni izvor informacija o zdravlju i dobrobiti penzionera. “Povjerljivo sa dr Đorđevićem”, sada u sklopu našeg Penzionerskog centra, će se baviti najrazličitijim temama, poput demencije, gojaznosti, problema sa kretanjem, prevencije ozljeda, mentalnog zdravlja i mnogih drugih.

Svaki utorak, ova emisije će postati vaš vodič kroz različite aspekte zdravlja i blagostanja. Voditelj emisije je dr Veljko Đorđević, poznati specijalista psihijatrije, profesor na Sveučilištu u Zagrebu i voditelj i urednik brojnih emisija upravo o zdravlju.

U većini epizoda pridružiće mu se različiti doktori i specijalisti koji su priznati u regionu. Njihovo iskustvo i stručnost osiguraće da dobijete najnovije informacije i savjete o zdravstvenim temama koje vas zanimaju.

O temama odlučujete vi.

“Povjerljivo sa dr Đorđevićem” će se oblikovati prema vašim pitanjima i interesima. Pozivamo vas da aktivno učestvujete tako što ćete postavljati pitanja koja vas zanimaju. Ovo možete raditi kroz komentare koje ćete ostaviti ispod videa – KLIKNITE OVDJE. Ispod svake epizode koju pogledate nalaziće se boks za postavljanje pitanja, pa to možete učiniti brzo i lako.

“Povjerljivo sa dr Đorđevićem” će vam pružiti sve što trebate znati o očuvanju i unapređenju svog zdravlja. Pratite nas svaki utorak na Penzionerskom centru i budite dio zajednice koja brine o vašoj dobrobiti.

Pogledajte najavu emisije

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *