Podrška penzionerima: Otkrijte kako doći do kredita bez kamata i troškova!

U današnjem svijetu, neočekivani troškovi mogu se pojaviti u bilo kojem trenutku, što može stvoriti dodatni stres, posebno ako ste penzioner.

Srećom, postoji nekoliko načina kako možete pozajmiti novac za takve situacije, a Penzionerski centar je za Vas pronašao idealno rješenje.

Naime, Prvo penzionersko mikrokreditno društvo nudi svim penzionerima, do 79 godina starosti, koji penziju primaju preko Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske, mogućnost dizanja kredita do 500 KM bez kamate, provizije i troškova.

Ono što je svakako pozitivno, je da sa samo nekoliko dokumenata možete dobiti novac u njihovoj poslovnici, bez dodatnih troškova.

Kada se suočite s nepredviđenim troškovima i trebate hitno finansijsko rješenje, banka ili mikrokreditna društva mogu biti pouzdan partner koji vam može pomoći. Kao penzioner, imate pravo na različite vrste zajmova i kreditnih proizvoda koje oni nude..

Međutim, besplatni kredit od 500 KM, koji nudi Prvo penzionersko MKD je brzo i efikasno rješenje da pozajmite novac i riješite vaše probleme.

Ovakav vid kredita je idealan za one koji imaju nepredviđene troškove, te kupovinu nekog uređaja, a za šta niste planirali sredstva u svom mjesečnom budžetu.

Kredit možete da podignete na period otplate od tri mjeseca, a rata bi iznosila 166,67 KM.

Svakako Vam preporučujemo da posjetite njihovu poslovnicu ili ih pozovete na 051/490-777 za više informacija o ovom i drugim mogućnostima za penzionere.

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *