Za 39 penzionera iz Kotor Varoša po 100 KM

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je novogodišnji prijem za 39 penzionera koji su radni vijek proveli u Opštinskoj upravi i uručio im po 100 KM.

Sakan je istakao da su penzioneri dali veliki doprinos razvoju lokalne zajednice, a da je današnji prijem prilika da im zahvali i poželi srećne praznike.

“Nismo zaboravili sve ono što su ovi vrijedni ljudi uradili za opštinu Kotor Varoš i njene građane. Materijalni momenat nije toliko važan, koliko to što im na ovaj način dajemo na značaju, da vide da ih nismo zaboravili dok provede penzionerske dane”, naveo je Sakan.

On je nekadašnje radnike upoznao o projektima koje su realizovani u ovoj godini, kao i o planiranim investicijama za narednu, a uručio je i prigodne poklone za šest radnika Opštinske uprave koji su ove godine otišli u penziju.

Penzioner Milenko Žarić zahvalio je za prijem, te naveo da je ovo tradicija kojoj se iznova raduju i koju ne treba prekidati.

“Novac je znak pažnje, a vjerujem da mnogima to znači uoči predstojećih praznika, a za mene je mnogo veći značaj i mnogo draže da vidim svoje kolege”, istakao je Žarić.

(Izvor i foto: Srna)

Podijeli tekst sa drugima na:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *